15 Maart 2024

20.00u -
22.00u

Erik Vlaminck over boeken, Kapellen en Freddy

Den Biz (achterkant Lux) , Marktplein 1, 2950 Kapellen

Ik doe mee!
Erik Vlaminck over boeken, Kapellen en Freddy

Erik Vlaminck, bekend schrijver, spreekt voor ons over Kapellen in mijn boeken en over de ruzies van Dikke Freddy met Agalev & Groen.

Erik Vlaminck werd in 1954 in Kapellen geboren en kent onze gemeente en zijn inwoners erg goed. Als romanschrijver kreeg Erik Vlaminck bekendheid met een zesdelige romancyclus over het ongewone leven van gewone mensen in onze streek. Doorbraak bij een ruim lezerspubliek kwam er in 2008 met Suikerspin en in 2011 met Brandlucht. Naast zijn romans is Erik Vlaminck bij velen gekend van zijn Brieven van Dikke Freddy, een column waarin een dakloze zijn problemen aankaart bij de groten der aarde. Als theaterauteur werkte Vlaminck voor diverse belangrijke gezelschappen. Met Jos Geysels scheef hij drie boeken over de schande van armoede.

Iedereen is welkom. Inkomprijs bedraagt 5 euro. Je kan het bedrag vooraf overschrijven op rekening BE30 9734 0380 8711 van Groen Kapellen met vermelding “lezing Erik Vlaminck”. Je kan ook de avond zelf betalen.

Gebruik de knop op deze pagina om je aanwezigheid aan te melden.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.