23 Mei 2024

20.00u -
22.00u

Frank Meeussen over geopolitiek

zaal De Kroon (oud gemeentehuis) , Antwerpsesteenweg 2, 2950 Kapellen

Ik doe mee!
Frank Meeussen over geopolitiek

Frank Meeussen (links) en HRH Prince Mired Raad Zeid Al Hussein (Jordanië) op de Anti-Personnel Mine Ban Convention (november 2018). Foto: Europese Unie

Frank Meeussen, diplomatiek raadgever van Vice-Premier Georges Gilkinet (Ecolo) in de federale regering, is lid van Groen-Kapellen. Hij houdt zich al 25 jaar professioneel bezig met internationale veiligheid. Hij werkte voor de EU en de federale overheidsdienst Buitenlandse Zaken en is momenteel Raadgever Buitenlandse Zaken en Defensie op het kabinet van de groene Vice-premier Georges Gilkinet. In nauw contact met de Kamerfractie van Ecolo/Groen werkt hij mee aan het Belgisch beleid ten aanzien van de Russische invasie in Oekraïne, de oorlog in Gaza, het voorzitterschap van de EU en andere. Frank zal vertellen over wat de groene accenten zijn in het Belgische buitenlands en veiligheidsbeleid en zijn visie delen over de belangrijkste geopolitieke ontwikkelingen.

 

 

De inkom is gratis. Meld je aan voor deze interessante avond met de knop op deze pagina.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.